050-5349283 [email protected]
|

AFSPRAAK MAKEN

 

Wij behandelen volgens afspraak. U kunt ons bellen of langskomen om een afspraak te maken.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050-5349283 op de volgende tijdstippen: 
Maandag tot en met donderdag 8.15 uur – 12.00 uur.

 

In de afgelopen periode is onze praktijk, net als alle andere praktijken, in verband met het coronavirus alleen geopend geweest voor spoedgevallen. Sinds 22 april mogen mondzorg- en tandartspraktijken de reguliere zorg op verantwoorde en gepaste wijze hervatten. Om u te informeren over de maatregelen die wij hierin nemen en wat dit mogelijk voor u betekent.

Allereerst geldt dat alle geplande afspraken worden geannuleerd, en dat wij een geheel nieuwe planning zullen opstellen. U ontvangt daarom te zijner tijd van ons een voorstel voor een nieuwe afspraak.
Dit doen wij omdat we het aantal patiënten in onze behandelkamers en het aantal patiënten in de wachtkamer zo laag mogelijk willen houden.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk mogen toelaten die geen tekenen van het coronavirus vertonen. Heeft u een afspraak bij ons en heeft u of één van uw gezinsleden tekenen van het coronavirus, dan vragen wij u contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van de afspraak. Twijfelt u, of heeft u hierover vragen, of voor spoedgevallen neemt u dan ook gerust contact met ons op.

Om de situatie in onze praktijk zo veilig mogelijk te houden voor u als patiënt, maar ook voor onze medewerkers, vragen wij u om het volgende:
– Kom zoveel mogelijk alleen;
– Kom niet te vroeg, bij voorkeur op het tijdstip van de afspraak;
– Desinfecteer uw handen bij binnenkomst; na desinfectie verzoeken wij u gezicht en zaken zoals mobiels niet meer aan te raken;
– Maak geen gebruik van ons toilet;
– Verlaat de praktijk zo spoedig mogelijk na de behandeling.

In de behandelkamer houden wij ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Dit betekent dat wij, meer dan u normaal van ons gewend bent, beschermende kleding zullen dragen.

Wij beseffen dat we het nodige van u vragen, maar hopen op uw begrip en medewerking. Wij zien er naar uit om u weer in onze praktijk te mogen begroeten.

Team tandarts N. Berghuis